Χάος στην ΕΟΚ για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Το απόλυτο μπάχαλο προκάλεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η απόφαση του Γιάννη Ανδριανού για αναβολή των προσεχών δραστηριοτήτων των ομαδικών σπορ.

Η ΕΟΚ προκειμένου να πετάξει από πάνω της την καυτή πατάτα της διεξαγωγής του νοκ-άουτ αγώνα του κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού σε άλλη ημερομηνία (και όχι στις 8 Οκτωβρίου), άρα με παρουσία κόσμου αφού οι πράσινοι θα έχουν εκτίσει την ποινή τους στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ασάφεια στην ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού.

Ενημέρωσε ,λοιπόν, την ΚΑΕ Άρης ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί Παρασκευή 3 Οκτωβρίου (αντί για Σάββατο). Η ΚΑΕ μάλιστα ανέβασε ανάρτηση στο σάιτ της για τη διάθεση των εισιτηρίων τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Το ίδιο θα έκανε η ΕΟΚ και για το Απόλλων-Κόροιβος, ώστε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου να γίνει κανονικά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός , χωρίς να χρειαστεί να μετατοπιστεί κι εκείνο με τη σειρά του για ημερομηνία που θα άλλαζε τα δεδομένα στην εξέδρα.

Εντούτοις, η ανακοίνωση απαγόρευσης κάνει λόγω για τις προσεχεις δραστηριότητες και όχι για το σαββατοκύριακο. Αφετέρου, μια τέτοια κίνηση (μολονότι θα έβγαζε την ΕΟΚ από μια νέα πιθανή κόντρα με τον Ολυμπιακό που επιδίδεται κι εκείνος με τη σειρά του σε επιθέσεις κατά πάντων) σημαίνει εμπαιγμό της υπουργικής απόφασής και καταστρατήγησή της.

Η Ομοσπονδία μάζεψε λοιπόν όσα είχε πει στον Άρη,καθώς η ίδια δεν τα είχε ανακοινώσει ποτέ.

Από τη μια η ασαφής υπουργική απόφαση, από την άλλη η ΕΟΚ που άγεται και φέρεται μονίμως από τις καταστάσεις και εχει προφανέστατα χάσει τη μπάλα στα περισσότερα φλέγοντα ζητήματα, δημιουργούν μπάχαλο.

Περιμένουμε…

Σχετικά άρθρα