Από την Τετάρτη τα εισιτήρια του Άρης – ΑΕΚ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι αρχίζει από αύριο Τετάρτη (1/10) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη (7/10).

Η ανακοίνωση των «κίτρινων»:

«Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ με νέα ανακοίνωσή της, ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ (στο «Nick Galis Hall») για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει την Τρίτη 7/10 στις 5μ.μ.

Η Ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10. Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10».

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκινά από αύριο Τετάρτη 1/10. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας η τιμή είναι 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600), από αύριο μέχρι την Παρασκευή (3/10), 9π.μ. – 8μ.μ., τη Δευτέρα 6/10 από τις 9π.μ. ως τις 8μ.μ. και την ημέρα του αγώνα (Τρίτη 7/10) από τις 9π.μ.».

Στο μεταξύ, με μια προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ντρου Νέιμικ (οστικό οίδημα)  ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς προσβλήθηκε από ίωση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο (1/10) με δύο προπονήσεις στο κλειστό της Μίκρας, λόγω συναυλίας που θα γίνει στο «Nick Galis Hall».

Σχετικά άρθρα