Παπαδόπουλος: «Δεν είναι μυστικό, πάμε για πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγε στην Τούμπα

«Στο πρωτάθλημά μας μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες . Κι αν παίζεις και καλά, έρχονται κι αυτά τα σκορ. Οταν είσαι ΠΑΟΚ, δεν σταματάς ποτέ… Δεν πηγαίνεις να κερδίσεις 1-0 ή 2-0. Εχουμε εξαιρετική ψυχολογία, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας κι αυτό είναι σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος φορ για το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Θεσσαλονικέων στο πρωτάθλημα. 

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους παίκτες που μίλησαν για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, απάντησε: «Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο, ποιος θα πάει σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα; Ηρθα κι από την αρχή είπαμε ότι πάμε για πρωταθλητισμό. Δεν ήταν μυστικό, αυτός είναι ο στόχος μας». 

Στη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος μίλησε και για την αυριανή αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ (την ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, λέγοντας: «Το είδαμε αυτό και με την Καλαμαριά. Δεν κοιτάμε σε ποια θέση είναι η Γκινγκάμπ. Μάλιστα επειδή θέλει να αποδείξει πράγματα, είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα». 

Καταλήγοντας, ο «Παπ» αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο οπαδό του Εθνικού: «Ηταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό, όταν δεν υπάρχουν νόμοι και τιμωρίες. Ελπίζουμε να μην έχουμε θύματα και ποδοσφαιριστές!».

Σχετικά άρθρα