Ο Parov Stelar σήμερα στην Αθήνα!

1 Οκτωβρίου 2014

Στο Gazi Music Hall θα εμφανιστούν την προσεχή Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Parov Stelar, που θα παρουσιάσουν ένα electro-swing show.

Το νέο tour του Parov Stelar και της μπάντας του σε Αθήνα (Gazi Music Hall) και Θεσσαλονίκη (Helexpo) είναι γεγονός. Ο Parov επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show.

Και ενώ ο αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον πιο φανταστικό κόσμο του electro - swing και ενώ το, Catgroove το Chambermaid Swing , το Phantom, το Jimmy's Gang και το Booty Swing θα παίζουν τέρμα στα ηχεία, στο background της πιο φαντασμαγορικής συναυλιακής εμπειρίας θα εξελίσσετε ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και άλλες εκπλήξεις, για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο χορεύοντας. Ένα live που πρέπει να το ζήσεις. Δυνατά. Όσο πιο δυνατά γίνεται.

Μετά τη συναύλια θα υπάρξει after show party με ελεύθερη είσοδο, στην ταράτσα του Gazarte με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ