Οι νικητές που κέρδισαν δωροεπιταγές για τα καταστήματα Combo School Toys!

1 Οκτωβρίου 2014

Οι τυχεροί μας αναγνώστες που κέρδισαν δωροεπιταγές των 30 ευρώ για αγορές σε σχολικά είδη και τσάντες στα καταστήματα Combo School Toys είναι ο Γιάννης Τσινάβος και η Φούντα Ευαγγελία!

Επικοινωνήσαμε μαζί τους και μας ευχαρίστησαν πολύ για τα κουπόνια.

Ο Γιάννης είναι 25 χρονών και φέτος θα ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Θεολογικό τμήμα. Δεν έχει παιδιά αλλά έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για να πάρει δώρα στον αγαπημένο του ανιψιό.
Το ΜΠΟΡΩ το έμαθε από διαφημίσεις και μέσω του Ίντερνετ και κυρίως του αρέσει να ενημερώνεται για τα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης. Του αρέσει να διαβάζει για μουσικές συναυλίες και για εκθέσεις μοντέρνας τέχνης.
Η αγαπημένη του στήλη είναι το TOP EVENTS και μας παρακάλεσε πως θα ήθελε να διαβάζει περισσότερο για θεατρικές παραστάσεις.
Η τελευταία παράσταση που είδε ήταν το “TALK TALK” και την συστήνει σε όλους τους αναγνώστες του ΜΠΟΡΩ.

Εύχεται σε όλα τα παιδιά – «Καλή Σχολική Χρονιά!»

Η Ευαγγελία είναι 35 χρονών, παντρεμένη και έχει μία μικρή κόρη 4 χρονών. Δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία. Το ΜΠΟΡΩ το βρήκε τυχαία όταν έψαχνε στο Ιντερνετ για κάποια θέματα διατροφής και από τότε το επισκέφτεται συχνά. Τα αγαπημένα της θέματα είναι αυτά της διατροφής και της ψυχολογίας. Μάλιστα έχει στείλει και ερωτήματα στο παρελθόν στο ΜΠΟΡΩ και έχει λάβει την απάντηση της.
Λόγω της κόρης της, θα ήθελε διαβάζει άρθρα με συμβουλές για νέους γονείς.

Εύχεται σε όλα τα παιδιά μία παραγωγική και ήρεμη χρονιά και προτείνει πως το άγχος δεν ωφελεί πουθενά!

Τα καταστήματα Combo διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε σχολικά και παιχνίδια στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και μπορείτε να τα βρείτε: 

ΛΕΩΦ. ΚΥΠΡΟΥ 4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΗΛ.210-5710802-3


ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 294
ΤΗΛ.2114111582


 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ