«Αν με θεωρείς ψωνισμένη, διάγραψέ με» -Τα sms της Μακρή στον Καμμένο

1 Οκτωβρίου 2014

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις της Ραχήλ Μακρή με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Θρυαλλίδα ήταν οι δηλώσεις της κ. Μακρή που κρίθηκαν «ανάρμοστες» με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει και συνέχεια στη μεταξύ τους διελκυστίνδα και έχει να κάνει με δύο οργισμένα sms που έστειλε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η κ. Μακρή στο κινητό του Πάνου Καμμένου. Επισήμως οι ΑΝΕΛ το διαψεύδουν, αλλά η βουλευτής επιμένει πως τα έστειλε.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η κυρία Ραχήλ, απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο του έγραψε:«Να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους και να μην κλείνεις τα τηλέφωνα. Αφήνεις να μου επιτίθενται χυδαία, να με συκοφαντούν και το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι είμαι ψωνισμένη. Αφού είμαι ψωνισμένη διάγραψέ με να πάω σπίτι μου. Σ' ευχαριστώ».

Ο Πάνος Καμμένος έχει παραπέμψει τη βουλευτή, στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς. Αιτία ήταν δημόσιες τοποθετήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επικριτικές για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ