Την Τρίτη με Πιερικό η ΑΕΚ

Πριν από λίγη ώρα η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ό,τι το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πιερικό ματαιώνεται.

Συγκεκριμένα σε αυτή αναφέρονταν τα εξής: «Μετά και την ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της αναβολής όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2015 –σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού για το ίδιο διάστημα- ο φιλικός αγώνας του Πιερικού με την ΑΕΚ που είχε οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο στην Κατερίνη, ματαιώνεται».

Ωστόσο μετά από συμφωνία των δύο ομάδων και όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, το παιχνίδι θα διεξαχθεί άλλη μέρα. Πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Πιερικού ανακοίνωσε πως το φιλικό θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 4 το μεσημέρι.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ύστερα από την υπουργική απόφαση με την οποία αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι την 06/10/2014 και ύστερα από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο φιλικός αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 07/10/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά».

Σχετικά άρθρα