Ευχάριστη έκπληξη για τον ΠΑΟΚ!

Δεν περίμεναν στον ΠΑΟΚ – και δεν είχαν άδικο περί τούτου – τέτοια αντιμετώπιση από έναν παίκτη «κακήν κακώς» (εκ)διωχθέντος από την Τούμπα!

Ο Βραζιλιάνος Ματέους Βιβιάν ως τέως παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα. Οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν στον τοπικό Τύπο και συγκεκριμένα στην Le Télégramme.

«Έχει πολλούς νεαρούς ταλαντούχους, αλλά και Έλληνες διεθνείς παίκτες που έπαιξαν στο Μουντιάλ όπως ο Σαλπιγγίδης . ‘Ένας παίκτης με καλή τεχνική. Στην επίθεση το δίδυμο Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Παίζει κι ένας αμυντικός της Μονακό: Ο Τζαβέλας». είπε ο Ματέους Βιβιάν. Και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μέγεθος στην Ευρώπη. Έχει δώσει πολλούς αγώνες και βάζει στόχους στις πορείες του. Είναι το φαβορί και στην αναμέτρηση με τη Γκενγκάν…»!

Επίσης για να απεικονίσει άλλες διαστάσεις του ΠΑΟΚ ανέφερε: «στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θυμίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θυμίζουν σε φανατισμό την Μαρσέιγ!».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν προσέφερε στον ΠΑΟΚ. Είχε αποκτηθεί επί Γιώργου Δώνη. Θεωρήθηκε υπεύθυνος για βασικές ήττες του ΠΑΟΚ. Και στην ουσία αποχώρησε ως αποτυχημένη επιλογή. Ήδη αγωνίζεται στην Β’ εθνική Γαλλίας με τη Σοσό.

Σχετικά άρθρα