Παντελιάδης: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω»

Διαβάστε ακόμα:

Ζήκος: «Στόχος η πρόκριση»

Στον Αστέρα φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη. Τους παίκτες της ομάδας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Παρτιζάν ο Σάκης Παντελιάδης .

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν το κάτι παραπάνω αλλά αυτό περνάει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ξεκινώντας από το καλοκαίρι είχαμε πρωταρχικό στόχο να περάσουμε το πρώτο μας. Από εκεί και πέρα να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Η ομάδα μας έδειξε δυνατότητες, αποκλείσαμε ομάδες που έμοιαζε ακατόρθωτο. Έχουμε δείξει στον κόσμο και στους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορούμε και περισσότερα. Με την Παρτιζάν έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Να παίξουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά είμαστε κι εμείς φιλόδοξοι, θέλουμε το κάτι παραπάνω και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Για τον αγώνα: “Σίγουρα, έχουν 22 πόδια εκείνοι, 22 κι εμείς. Αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν κι άλλα ρόλο. Έχει να κάνει με τη θέληση, τα επίπεδα συγκέντρωσης, τη δύναμη, το πάθος. Είναι στοιχεία που καθορίζουν έναν αγώνα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο”

Σχετικά άρθρα