Ζέκα: «Ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε»

1 Οκτωβρίου 2014

Κάθετος ήταν ο Κάρλος Ζέκα όταν κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να απαντήσει εάν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες να νικήσει την Εστορίλ.

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αύριο είναι διαφορετικά, άλλες οι ομάδες, ήρθε για τους τρείς πόντους. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και πάντα η πρόκριση εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Ζέκα επιστρέφει στην πατρίδα του αλλά ως αντίπαλος πορτογαλικής ομάδας. «Είναι πολύ ωραία που γυρνάω σπίτι. Το σημαντικό είναι να γυρίσω χαρούμενος. Είναι καλή ομάδα η Εστορίλ Αυτός, πάντως, που ξέρει πιο καλά την ομάδα είναι ο προπονητής και κανένας άλλος», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι είναι πιο αδύναμη. Έχουν δουλέψει καλά, έχασαν κάποιους παίκτες αλλά δεν πιστεύω πως είναι αδύναμη η ομάδα».

Τέλος στο ερώτημα πως νιώθει ως αρχηγός σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, ο Ζέκα απάντησε: «Είμαι υπερήφανος και το βασικό είναι πως μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...