Τρένο πρόκρισης μέσω Εστορίλ

Την ευκαιρία να διορθώσει το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα του με την Εστορίλ στην Πορτογαλία (10.05 μ.μ. Novasports).

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στην Πορτογαλία, χώρα που του ξυπνάει σπουδαίες μνήμες με δύο νίκες επί της Πόρτο με ξεχωριστή ιστορία. Μία το 1995 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μια το 2003 στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA .

Στο Τριφύλλι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κατορθώσουν να φτάσουν στη νίκη επί της θεωρητικά ασθενέστερης ομάδας του ομίλου και θα μπουν σε τροχιά πρόκρισης. Στην ουσία το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει το ποσοστό των πιθανοτήτων πρόκρισης των Πρασίνων. Ο στόχος έχει μπει από την κλήρωση και δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «32».

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί πλέον να υπολογίζει τον Τάσο Λαγό, ο οποίος αφού έβγαλε την προπόνηση έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Έτσι λύνεται ο πιο βασικός προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού λόγω και της έλλειψης του Ντέιβιντ Μέντες . Κατά τα λοιπά δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Κοτσόλης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης είναι οι επικρατέστεροι.

Σχετικά άρθρα