Από καθηγήτριες, δασκάλες του έρωτα: Δύο εκπαιδευτικοί συνελήφθησαν για τρίο με 16χρονο

2 Οκτωβρίου 2014

Σε σχολείο του έρωτα μεταμόρφωσαν λύκειο Destrehan στο Κένερ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, οι οποίες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές και κατηγορούνται για σεξουαλική αποπλάνηση, αλλά και βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους περιπτύξεων με μαθητή τους, ηλικίας 16 ετών.

Το σκάνδαλο έγινε γνωστό όταν, ο μαθητής ο οποίος έκλεισε τα 17 του πριν από τρεις ημέρες, καυχιόταν σε συμμαθητές του πως μεταβαίνει στο σπίτι της 24χρονης και έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τις δύο καθηγήτριες. Τότε, καθηγητές που άκουσαν τις συζητήσεις κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία άρχισε να ερευνά το θέμα την περασμένη Παρασκευή.

Αρχικά, την Τρίτη, συνελήφθη η 32χρονη, η οποία διδάσκει στο σχολείο τα τελευταία 10 χρόνια, είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 δολαρίων.

Η 24χρονη η οποία φέτος διένυε τη δεύτερη χρονιά της στο Destrehan High School, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης και περιμένει να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Αριστερά, η Rachel Respess - Δεξιά, η Shelley Dufresne

Αριστερά, η Shelley Dufresne - Δεξιά, η Rachel Respess

Αριστερά, η Rachel Respess - Δεξιά, η Shelley Dufresne

Σημειώνεται ότι αρχικά, ο ανήλικος είχε σχέση με την 32χρονη καθηγήτρια από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ενώ στις ερωτικές συναντήσεις πήρε αργότερα μέρος και η 24χρονη συνάδελφός της. Μάλιστα, κάποιες από τις σεξουαλικές περιπτύξεις του μαθητή με τις καθηγήτριες καταγράφηκαν σε βίντεο.

Πάντως, και οι δυο γυναίκες ισχυρίστηκαν στην απολογία τους ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις τελέστηκαν με τη συγκατάθεση του ανήλικου.Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ