Ένας χρόνος από τα αποκαλυπτήρια

 
Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο είχε γίνει η πρώτη παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» στην αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο Θανάσης Κυρατσού, ενώπιον της τότε Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ευτυχίας Αποστολάκη, των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του Δήμου, αλλά και πλήθος κόσμου, είχαν κάνει τα αποκαλυπτήρια εφτά φωτογραφιών οι οποίες απεικόνιζαν το πώς θα είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο τότε προγραμματισμός ανέφερε ότι μέχρι το Μάρτιο του 2014 θα είχε εκδοθεί η οικοδομική άδεια και θα είχαν ξεκινήσει οι εργασίες εκσκαφών και αντιστηρίξεων, ενώ για τον Απρίλιο ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της κατασκευαστικής περιόδου.
Τα προβλήματα ωστόσο που προέκυψαν στην πορεία και τα εμπόδια που επιχείρησαν να βάλουν ορισμένοι πήγαν πίσω το όλο χρονοδιάγραμμα, ωστόσο αυτό που ξεκαθαρίζεται από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη, με κάθε ευκαιρία είναι πως «το γήπεδο θα γίνει, ό,τι και αν γίνει»!

Σχετικά άρθρα