Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Οικονομικά και σχέσεις σε επανεξέταση!

2 Οκτωβρίου 2014
Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του τριημέρου (γιατί έχει πολλά), είναι το γεγονός πως ο Ερμής περνά σε στάση, για να μπει σε ανάδρομη πορείααπό τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Γίνεται ανάδρομος στην 2η μοίρα του Σκορπιού, ενώ στην πορεία θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, για να επαναφέρει γεγονότα και καταστάσεις που άνοιξαν από την περίοδο μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και που είτε θεωρητικά νομίζουμε πως έχουν τελειώσει, είτε άφησαν εκκρεμότητες, τις οποίες χρειάζεται να ξαναδούμε.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μας εφιστά την προσοχή, κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα οικονομικά που αφορούν τρίτους (εφορίες, δάνεια, διατροφές, χρήματα από συνεργασίες). Το διάστημα αυτό φαίνεται πως περνούν από αρκετές αναβολές,καθυστερήσειςμπερδέματα και χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους και γενικότερα σε ό,τι αφορά στις συναλλαγές μας.
 
Αποφεύγουμε οριστικές συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου,υπογραφές και δεσμεύσεις το διάστημα αυτό, γιατί το σίγουρο είναι ότι παρακάτω θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε οτιδήποτε κι αν κάνουμε τώρα.
 
Παράλληλα όμως, βάλλεται και ο τομέας των σχέσεων. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο, ωστόσο είναι αναγκαίο, προκειμένου να επανεξεταστούν τα συναισθήματα, αλλά και οι διαθέσεις απέναντι στις συγκεκριμένες επιλογές που έχουμε κάνει.
 
Ας μην ξεχνάμε ότι η επικοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά στην επίλυση των θεμάτων που υπάρχουν και καλό είναι να κρατήσουμε τις αποστάσεις σε οτιδήποτε νιώθουμε ότι θέλουμε να το δούμε και με μια δεύτερη ή τρίτη ματιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Q10 : Δυνατό όπλο υγείας και ευεξίας
Εναλλακτικές θεραπείες
Q10 : Δυνατό όπλο υγείας και ευεξίας