Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει τεχνητή ανάσα, ζητώντας τη ψήφο εμπιστοσύνης

2 Οκτωβρίου 2014

«Κανένας αιφνιδιασμός δεν υπήρξε στον ΣΥΡΙΖΑ από το αίτημα της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάνοντας λόγο για κίνηση πανικού.

«Η κυβέρνηση θέλει ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές της. Αυτό είναι μια κίνηση πανικού και άμυνας της κυβέρνησης, που εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας αιφνιδίασε καθόλου» τόνισε στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά και υπογράμμισε: «Δεν έχει την αυτοπεποίθηση η κυβέρνηση να εμπιστευτεί τους βουλευτές της. Προσπαθεί να πάρει τεχνητή ανάσα, αλλά την ψήφο εμπιστοσύνης την δίνει ο λαός κι όχι οι βουλευτές».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜΑΡ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόνισε: «Θα δούμε τα αποτελέσματα από το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ για το πού θα καταλήξουν και θα αποφασίσουμε ανάλογα. Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση που θα κινηθεί σε αντιμνημονιακή και προοδευτική κατεύθυνση και μόνο προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεργασίες... Αυτό είναι το πλαίσιο των συνεργασιών μας, κι όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Τέτοιου είδους συνεργασίες θα επιδιώξουμε και στη βάση αυτή, θα εξετάσουμε την προοπτική των δικών μας συνεργασιών».

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Margaret Thatcher
Η Σκέψη της ημέρας
Margaret Thatcher