Διαμαντίδης: «Στόχος δεν είναι το Final 4»

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάνοβιτς: «Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού, τόνισε πως το final 4 θα είναι πολύ δύσκολο για τον φετινό Παναθηναϊκό που θέλει πρωτίστως να γίνει ομάδα. 

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», τόνισε ο αρχηγός του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει».

Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο:

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία συγκρίσει με Ομπράντοβιτς ή Πεδουλάκη», και κατέληξε για το θέμα του συμβολαίου του :

«Δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ».

Σχετικά άρθρα