«Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι λίγο… τρελοί»!

«Ξέρω που έχω έρθει», δήλωσε ο Βέρνον Γκούντριτζ, ο νέος Αμερικανός φόργουορντ σέντερ της ΑΕΚ, ο οποίος φάνηκε ενημερωμένος για την Ελλάδα και την καινούργια ομάδα του: «Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι λίγο “τρελοί” και ακολουθούν παντού την ΑΕΚ».

Οι τοποθετήσεις του Γκούντριτζ σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της Ένωσης:

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ στο χθεσινό (1/10) φιλικό με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό: «Νιώθω καλά. Όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν εξαιρετικά. Οι συμπαίκτες μου, το σταφ όλοι. Χθες ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα και είμαι ικανοποιημένος».

Σχετικά με την ΑΕΚ: «Ξέρω που έχω έρθει. Μπορεί να είμαι λίγες μέρες με την ομάδα αλλά έχω ακούσει πολλά πράγματα για την ΑΕΚ. Οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά και πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο την φετινή σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες».

Για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω διαβάσει σε κάποια βιβλία για την ιστορία της Ελλάδας. Ήρθε η ώρα να δω και από κοντά αυτή την χώρα για την οποία γνωρίζω τόσα πολλά από τα βιβλία. Η Ελλάδα είναι μία ωραία χώρα και το φαγητό είναι εξαιρετικό. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είχα την ευκαιρία πέρσι να δω τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, οπότε, στο περίπου είμαι ενημερωμένος για το επίπεδο των ομάδων».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Έχω μάθει από άλλους παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα και κάποιοι εξ’ αυτών είναι φίλοι μου τα πάντα σχετικά με τον κόσμο. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι λίγο “τρελοί” και ακολουθούν παντού την ομάδα».

Σχετικά με το στυλ παιχνιδιού του: «Είμαι ένας “σκληρός” παίκτης και αρκετά αθλητικός, κάτι που με βοηθάει στην άμυνα ή στα ριμπάουντ. Μπορώ να προσφέρω όπου έχει ανάγκη η ομάδα και όπου μου πει ο προπονητής».

Σχετικά άρθρα