Αναστασιάδης: «Πήραν τα μυαλά μας αέρα»

«Δεν αξίζαμε τίποτα από το αποψινό ματς», δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ με 2-0. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, για την οποία όπως τόνισε την ευθύνη έχει ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορείς με 3-4 παίκτες να νικήσεις μια ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας, χάσαμε όλες τις μονομαχίες και στον αέρα και κάτω και ηττηθήκαμε φυσιολογικά. Ευτυχώς που είχαμε και το κεντρικό δίδυμο καλά. Είναι πολύ άσχημη μέρα για εμάς. Μια πολύ κακή παρένθεση. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Μείναμε στο ματς με τον ΟΦΗ και πήραν τα μυαλά μας αέρα. Και βέβαια για αυτή την εικόνα της ομάδας την ευθύνη την έχω εγώ. Το θετικό είναι ότι θα φανεί αν δεν ξαναγίνει αυτό. Να τα βάλουμε κάτι για να μην επαναληφθεί. Είναι ένα ματς, πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Προετοιμαστήκαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα όμως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς και δικαίως χάσαμε. Εμείς παρ’ όλο που είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος είπαμε να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο και να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ πολύ νωρίς. Στη συνέχεια αλλάξαμε κάποια και προσπαθήσαμε να μειώσουμε αλλά δεν μπορούμε με αυτή την εικόνα να ζητάμε κάτι παραπάνω. Είναι πολύ άσχημο για μια ομάδα, έναν προπονητή και τον κόσμο που ήρθε εδώ να έχεις αυτή την εικόνα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την Γκινγκάμπ: «Θα ήταν άδικο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Γκινγκάμπ να τους υποτιμήσουμε αλλά πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Για ποιον να μιλήσουμε; Για εμάς; Δεν αξίζαμε τίποτα».

Για το αν ήταν επιλογή να δώσει ο ΠΑΟΚ χώρο στην Γκινγκάμπ μέσα στο γήπεδο: «Οι εντολές είναι ίδιες. Το θέμα είναι το μπορείς να κάνεις και εμείς σήμερα δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Όταν κάνεις αυτό το παθητικό παιχνίδι οφείλεται στο ότι μας κέρδισαν όλες τις μονομαχίες. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε αλλά αυτά θα τα πούμε με τους παίκτες. Μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι να παίζουμε παθητικά».

Σχετικά άρθρα