Φύσσας: «Συνεργασία με Μπενφίκα»

Ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε στην Πορτογαλία για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ, ωστόσο το πρόγραμμά του εμπεριείχε και άλλες υποχρεώσεις.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για συνεργασία σε όλους τους τομείς με την Μπενφίκα . Ερωτηθείς μάλιστα από δημοσιογράφους του πορτογαλικού τύπου εκθείασε την ποιότητα του Ανδρέα Σάμαρη. 

Αρχικά, ο Φύσσας δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο: «Έχω, ήδη, προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Ρουί Κόστα και Λουρένσο Κοέλιο, θέλουμε ως Παναθηναϊκός να δημιουργήσουμε μία συνεργασία με την Μπενφίκα, αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό», επεσήμανε ο Φύσσας, ο οποίος ταυτόχρονα επεσήμανε πως «θέλω να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις της ομάδας, το μουσείο και να πάρω εικόνες και ιδέες».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Σάμαρη: «Έχει δυνατή προσωπικότητα ο Σάμαρης. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το ό,τι ο Σάμαρης θα δείξει την ποιότητα του στην Μπενφίκα, είναι έξυπνος, δουλεύει, είναι ανοικτόμυαλος. Εγγυώμαι ότι ο Σάμαρης έχει την προσωπικότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει μέλλον. Θα βελτιώνεται ματς με ματς, είναι σε μία νέα χώρα και μαθαίνει ακόμα τη γλώσσα».

Σχετικά άρθρα