Σαρρής: «Επενδύουμε στην καρδιά του Γιώργου»

Ο Γιώργος Σαρρής προλογίζοντας την εκδήλωση για την παρουσίαση του Γιώργου Καραγκούνη ως νέου δ/ντή ποδοσφαίρου, αποκάλυψε πως η συζήτηση είχε αρχίσει από τη Βραζιλία. Επίσης θεωρεί πως αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση αυτού του συμβουλίου της ΕΠΟ .

«Το σπίτι του Γιώργου από μικρό παιδί είναι οι Εθνικές ομάδες . Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΠΟ μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Εθνική να αναλαμβάνει πόστο δ/ντή ποδοσφαίρου. Το να μιλήσει κανείς για τον Γιώργο θα πρέπει να ξεκινήσει σήμερα και να τελειώσει αύριο. Από την πρώτη στιγμή που μας είπε μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα στη Βραζιλία ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι του είπα ότι η πόρτα της ομοσπονδίας δεν θα κλείσει ποτε για εκείνον. Ήδη έχει αρχίσει τη δουλειά του. Εμείς επενδύουμε στις γνώσεις, στην καρδιά του, στην αφοσίωσή του στο εθνόσημο. Είναι μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της ΕΠΟ αυτού του ΔΣ και αυτό θα φανεί. Καλωσορίζω το Γιώργο και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.»

Αποκάλυψε μάλιστα και την εμπλοκή του Γιώργου Καραγκούνη σε επιτροπή φιλανθρωπικού σκοπού της ΟΥΕΦΑ με άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές.

«Αυτό το διήμερο είχαμε συνάντηση προπονητών της ΟΥΕΦΑ. Συζητήθηκε το θέμα Καραγκούνη. Και είπαμε ότι ο Καραγκούνης θα μπει σε μια επιτροπή που την αποτελούν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και έχουν πάρει τίτλο και θα κάνουν φιλανθρωπικές ενέργειες.» 

Σχετικά άρθρα