Η Σελήνη στο ωροσκόπιό του σε βοηθά να τον κατακτήσεις συναισθηματικά!

3 Οκτωβρίου 2014
Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτηκες «Τι αισθάνεται για μένα;»… Άλλες πάλι στιγμές, αναρωτήθηκες με ποιον τρόπο μπορείς να ξυπνήσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, πρωτόγνωρα συναισθήματα! Αν αναζητάς το «κουμπί» της καρδιάς του, προκειμένου να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, δεν έχεις παρά να μάθεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη του άνδραπου σε ενδιαφέρει!
 
Η θέση της Σελήνη στον αστρολογικό χάρτη του, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις τα συναισθήματά του και θα σου δείξει το δρόμο για να κατακτήσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Κριού, γρήγορα θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η «βασίλισσα» της καρδιάς του, το θέμα είναι αν θα το εννοεί! Είναι αρκετά ενθουσιώδης στα συναισθήματά του, λειτουργεί παρορμητικά και στο ξεκίνημα μίας σχέσης μπορεί να παρασυρθεί από το πάθος του και να σε κάνει να νιώσεις η πρωταγωνίστρια στη ζωή του! Για να αναπτυχθούν πραγματικά και ουσιαστικά συναισθήματα, θα πρέπει να περάσει καιρός, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στον άστατο συναισθηματικό του κόσμου και θα πρέπει να κερδίσεις το εξής: Να τον κάνεις να νιώθει ήρεμα και γαλήνια μαζί σου και να επιζητά την τρυφερή σου αγκαλιά, ως καταφύγιο από κάθε δυσκολία! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αν καταλάβεις ότι συναισθηματικά αυτός ο άνδρας είναι σαν ένα μικρό παιδί, που δεν θέλει καταπίεση!
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ