Μούς μόκα με σοκολάτα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>Για 2-4 άτομα<br /><br />200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη<br />2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές<br />5 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο<br />5 αυγά<br />4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανάμικτη με μια βανίλια σε σκόνη<br />1/4 του λίτρου κρέμα γάλακτος</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα κουβερτούρα και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.<br /><br />Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα, τις 2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές, τις 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο, τα 5 αυγά, τις 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανάμικτη με μια βανίλια σε σκόνη, το 1/4 του λίτρου κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.<br /><br />Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να κάτσει το μείγμα.<br /> </p>

Σχετικά άρθρα