Μούς μόκα με σοκολάτα

3 Οκτωβρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές
5 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
5 αυγά
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανάμικτη με μια βανίλια σε σκόνη
1/4 του λίτρου κρέμα γάλακτος

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα κουβερτούρα και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα, τις 2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές, τις 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο, τα 5 αυγά, τις 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανάμικτη με μια βανίλια σε σκόνη, το 1/4 του λίτρου κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να κάτσει το μείγμα.
 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ