Μορένο: «Να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Έρικ Μορένο και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αυτό επετεύχθη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Εργοτέλη αλλά και στις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα του Αγρινίου.

Μετά από τη βράβευσή του ο παίκτης του Παναιτωλικού δήλωσε:

«Παίξαμε κόντρα επίθεση και ο φίλος μου Νίκολας Μαρτίνες μου έδωσε τη μπαλιά στο κέντρο της περιοχής για να κάνω σουτ. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία με το τακουνάκι να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να πετύχω αυτό το γκολ».

Για το βραβείο που του απονεμήθηκε: «Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Δουλεύω πάρα πολύ για το γκολ, είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να πετύχω πολλά για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αφιέρωση που είχε στη φανέλα του: «Είναι ένα οικογενειακό πρόσωπο πολύ αγαπητό που περνά αυτή την εποχή μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης για να μην χάνει την πίστη της. Μου έδωσε ένα κίνητρο να πετύχω το γκολ και της το αφιερώνω όπως και το βραβείο που παίρνω σήμερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Με έχει υποστηρίξει πολύ η ομάδα και δουλεύω πολύ καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να κερδίσουμε σημαντικούς βαθμούς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω σημειώνοντας πολλά γκολ. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες και θεωρώ ότι θα πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Τη βράβευση έκανε ο εκπρόσωπος χορηγού του Παναιτωλικού, Παναγιώτης Καψάλης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και οι συνεργάτες μου, που απονέμουμε αυτό το βραβείο στον Έρικ Μορένο, ένα νέο παιδί που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα και στον Έρικ και στον Παναιτωλικό. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και στους παίκτες τις ευκαιρίες να κάνουν το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα