Η βαθμολογία του διαιτητή του Μάλμε-Ολυμπιακός!

3 Οκτωβρίου 2014

Τη στιγμή που στην Ελλάδα είμαστε... στα κάγκελα για τις αποφάσεις του Ρώσου Καράσεφ, διαβάστε την βαθμολογία του έβαλε η ΟΥΕΦΑ για τις αποφάσεις του στο ματς των Πειραιωτών.

 

Νεότερο ρεπορτάζ για τον Ρώσο διαιτητή Καράσεφ, ο οποίος σφύριξε τον Ολυμπιακό στην ήττα του με 2-0 από τη Μάλμε το βράδυ της Τετάρτης. Οι Πειραιώτες είχαν τεράστια παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης και δικαιολογημένα «φωνάζουν» για το πέναλτι που δεν έδωσε σε μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη Μανιάτη.

Το ματς τότε ήταν στο 1-0 και σίγουρα ο Ολυμπιακός είχε μοναδική ευκαιρία για να ...επιστρέψει στο ματς. Ακόμα και ο Μίτσελ, που δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην διαιτησία, μετά το τέλος του ματς μίλησε για το πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του και για τα λάθη που έκανε συνολικά ο Ρώσος διαιτητής.

Ο Σκύλος λοιπόν και η στήλη «Sportdog Penalty» έψαξε και έμαθε τι βαθμό έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας της UEFA στον Καράσεφ, για το συγκεκριμένο ματς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας, ο Ρώσος διαιτητήςβαθμολογήθηκε με 2 για τις αποφάσεις του στο Μάλμε – Ολυμπιακός, όταν το άριστα είναι 5...sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φοβία αεροπλάνου: Τρόποι αντιμετώπισης
Η φοβία για τα αεροπλάνα αποτελεί ένα...
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...