Πρωτόκολλο συνεργασίας Παναθηναϊκού – Μπενφίκα

3 Οκτωβρίου 2014

Το τριήμερο επαφών του Τάκη Φύσσα σε Γερμανία και Πορτογαλία πιθανώς μελλοντικά να αποδώσει καρπούς. Ιδιαίτερα από τις επαφές του με τους παράγοντες της πρώην ομάδας του, της Μπενφίκα .

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Φύσσας πήγε στο προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα και ξεναγήθηκε, παίρνοντας πολλές ιδέες για πράγματα που μπορεί να φτιάξει ή να προσθέσει μελλοντικά ο Παναθηναϊκός στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου. Ο Φύσσας συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη της Μπενφίκα και συμφώνησε προφορικά με τους Αετούς για πρωτόκολλο συνεργασίας των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και με υπογραφές. Συνεργασία που θα περιλαμβάνει ιατρικά θέματα, δίκτυο σκάουτινγκ, ακαδημίες και μελλοντικά μέχρι και παίκτες.

Στη Γερμανία ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Σάλκε και με ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, είχε ραντεβού με κορυφαία στελέχη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και με σκάουτ και στελέχη πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Αρσεναλ, της Εβερτον και της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ