Αλλάζει πλάνα ο Μίτσελ

Πιο επιθετικό Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις και περισσότερο συμπαγή στα ματς με την Γιουβέντους που ακολουθούν για το Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζει ο Μίτσελ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που έγινε με τον Ρομπέρτο, τόσο με τη δήλωσή του όσο και με συνάντση που είχε με τον συμπατριώτη του γκολκίπερ, περιμένει την επιστροφή των παικτών που έχουν τραυματισμούς όπως ο Φουστέρ, ο Σιόβας, ο Μπενίτες και ο Ντοσεβί, ετοιμάζει επανενεργοποίηση του Σαλίνο και θεωρεί ότι παίκτες-κλειδιά της ομάδας θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Κόντρα στην Γιουβέντους δεν αποκλείεται να υπάρξει και αλλαγή στη διάταξη, με άμυνα τριών στόπερ, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει στα πλάνα για τα προσεχή ματς τόσο ο Εντινγκά όσο και οι Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Φορτούνης .

Ένα πρόβλημα είναι οι απουσίες των διεθνών για το προσεχές δεκαήμερο, αλλά όσοι μείνουν στο Ρέντη θα δουλέψουν πολύ για να εμφανιστούν όλοι πανέτοιμοι όταν ξαναρχίσει η δράση.

Για τον Κασάμι μίλησε με κολακευτικά λόγια σχετικά με την πρόοδό του στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Εθνικής Ελβετίας Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς. Ο Κασάμι θα λείπει τις επόμενες ημέρες, όπως και οι Αφελάι, Μιλοβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί και φυσικά  οι Μανιάτης, Μήτρογλου, Φορτούνης.

Σχετικά άρθρα