Το πισωγύρισμα και η πίστη στο πλάνο

Ο προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την εικόνα της ομάδας στο Εστορίλ είναι πολύ μεγάλος. Στο Τριφύλλι δεν σταματούν να ψάχνουν εξηγήσεις για όλα όσα συνέβησαν.
Την Παρασκευή τα είπαν για πολύ ώρα οι Φύσσας, Νταμπίζας, Αναστασίου πριν η αποστολή της ομάδας φτάσει στην Ελλάδα. Αναλύθηκαν τα δεδομένα, ακούστηκαν απόψεις και πλέον υπάρχει προσδοκία να συμβεί αυτό που ισχυρίζεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ότι δηλαδή τα καλύτερα έρχονται. Δεν μπορεί να αποκλειστεί να γίνει μια σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να απαντηθούν ορισμένα ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του Τριφυλλιού συνιστά για όλους πισωγύρισμα.
Παρά ταύτα εάν υπάρχει κάτι δεδομένο είναι ότι η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ διατηρεί ακράδαντα την πίστη στην ομάδα και στο πλάνο του Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσήλωση στο στόχο από πλευράς παικτών και σύντομα θα βγει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
Ο Αναστασίου αποφάσισε να αποφορτίσει τους παίκτες του χαρίζοντάς τους την προπόνηση της Παρασκευής. Το ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί για το πρωί του Σαββάτου, εκεί όπου αναμένεται εκτός των άλλων και συζήτηση προπονητή – ποδοσφαιριστών για τα τεκταινόμενα στο Εστορίλ.

Σχετικά άρθρα