Δυάδες από Ισπανία, Μεξικό, Βραζιλία

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

250     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ   Χ2 (Δ.Ε.)    2,05 (Bet365)

268     ΕΪΜΠΑΡ – ΛΕΒΑΝΤΕ           Χ2 (Δ.Ε.)    2,00 (Stoiximan)

Η Οσασούνα μετράει επτά γκολ παθητικό στα τελευταία δύο παιχνίδια της και απόψε κατεβαίνει χωρίς δύο σημαντικότατους παίκτες στα μετόπισθεν. Συν το ότι απέναντι στη Σανταντέρ, που ανέβηκε ψυχολογικά μετά τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (με Λεγκανές και Ουέλβα), έχει 2-1-6 στα τελευταία εννέα μεταξύ τους εντός έδρας. Επιπλέον, θα βρει μπροστά της τον Κονέ ο οποίος… είναι κίνδυνος – θάνατος και πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρει στην Παμπλόνα. Πηγαίνουμε λίγο πιο πέρα στην Εϊμπαρ η οποία υποδέχεται τη Λεβάντε. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω του κακού ξεκινήματος που έχει κάνει (1-1-4 με 1-12 γκολ). Ο Μεντιλίμπαρ ψάχνει λύσεις, σε περίπτωσης νέας ήττα είναι πιθανό να πει… αντίο. Οι παίκτες του τον στηρίζουν και θα παίξουν γι’ αυτόν απόψε. Αμυντικά θα προσεγγίσουν το παιχνίδι και θα ψάξουν την κόντρα που μπορεί να τους οδηγήσει στο γκολ. Καλή και φιλότιμη ομάδα η Εϊμπαρ, αλλά όταν καλείται να κάνει παιχνίδι, έχει πρόβλημα. Δεν βολεύεται απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά, συν το ότι δεν βάζει… φωτιά στα αντίπαλα δίχτυα (πέντε τέρματα σε συνολικά έξι αγώνες μέχρι τώρα).

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

297     ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ      1       1,90 (Stoiximan)

298     ΣΑΝΤΟΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ       1       1,66 (Bet365)

Η Μοντερέι παρότι αγωνίζεται χωρίς Σουάσο στα τελευταία παιχνίδια παίρνει σημαντικά αποτελέσματα. Με την Ατλας (2-1) ήταν αρκετά τυχερή που κέρδισε, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι νίκησε, με τη Λεόν (3-1) ήταν απολύτως δίκαιο το τρίποντο. Το καλό γι’ αυτή είναι ότι κερδίζει ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. Συν το ότι έχει μπροστά τον Παμπόν ο οποίος σκοράρει κατά… ριπάς (εννέα γκολ σε δέκα ματς). Η Τιχουάνα όσο φιλότιμη και να είναι, εκτός έδρας δεν… βλέπεται. Με 1-9-26 στα τελευταία 36 παιχνίδια της και ένα τρίποντο στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις στην… απόρθητη έδρα της αντιπάλου της (4-1-0 στο Απερτούρα). Πηγαίνουμε στη Σάντος η οποία έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να αφήσει για τα καλά πίσω της τις δύο τεσσάρες από Τιχουάνα και Μοντερέι (πριν το μεσοβδόμαδα 1-1 με τη Τίγκρες όπου στάθηκε πολύ καλά). Απέναντι στη νυν αντίπαλό της έχει την παράδοση με το μέρος της (12-3-3 στα τελευταία 18), το εμπειρότερο ρόστερ (η Μονάρκας διαθέτει αρκετούς πιτσιρικάδες που ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί στην κατηγορία) και την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (η Μονάρκας έχει ένα τρίποντο στα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα).

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

281     ΑΒΑΪ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ             Goal   1,87 (Stoiximan)       

296     ΟΕΣΤΕ – Α ΜΠΕ ΣΕ            1       2,03 (Statusbet)

Η Αβάι έχει βγει τεράστιο φαβορί με τη Ναούτικο (το «2» φτάνει μέχρι και το 7,00), βρίσκουμε υπερβολικό το άνοιγμα των αποδόσεων. Οποιος θέλει βάζει κάτι στην κόντρα, εμείς πάμε στο goal.  Το παρουσίασαν στα δύο από τα τρία τελευταία μεταξύ τους, έχει επτά σε 13 ματς εντός έδρας η γηπεδούχος και πέντε στα τελευταία έξι. Το έχει φέρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε η φιλοξενούμενη η οποία θεωρούμε ότι ένα γκολάκι μπορεί να το πετύχει απόψε. Η Οέστε προέρχεται από μεγάλο τρίποντο επί της Μπραγκαντίνο (4-1, για να καταλάβετε το μέγεθος της νίκης αναφέρουμε ότι η «Μπράγκα» χθες το βράδυ κέρδισε 2-1 τη Βάσκο εκτός έδρας)! Δίνει τεράστια μάχη να κρατηθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης, μόνο στην έδρα της μπορεί να ελπίζει (5-7-1 έναντι 2-2-9 εκτός) ώστε να το πετύχει. Θετικό το ότι δεν έχασε στα τέσσερα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της, έφτιαξε ψυχολογία. Η αντίπαλός της εκτός έδρας έχει φέτος 3-2-8 και 1-2-8 στα τελευταία έντεκα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Κρουζέιρο στα προημιτελικά του Κυπέλλου κατεβάζοντας βασικότατους και υπάρχει κούραση, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο χρήσιμων παικτών της και έχει και δύο ακόμη αμφίβολους.

 

Σχετικά άρθρα