Παρέδωσε σε Σταμούλη τον Πανιώνιο ο Λιανός!

4 Οκτωβρίου 2014

Με κοινή ανακοίνωση τους οι Ηλίας Λιανός, Χάρης Σταμούλης και φίλαθλοι και παράγοντες του Πανιωνίου ανακοίνωσαν την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ!

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι στην «νέα εποχή» με επικεφαλής τον Χάρη Σταμούλη οι «κυανέρυθροι» θα πορευτούν δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση των νέων παικτών.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

«Επετεύχθη σήμερα (04/10/2014) συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον κ. Λιανό. Ομάδα φιλάθλων του Πανιωνίου με τη συνδρομή των υπευθύνων των Ακαδημιών της ομάδας και επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις τον κ. Σταμούλη κατέληξε σε συμφωνία με τον κ. Λιανό για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης και τη μεταβίβαση των μετοχών σε νέο σχήμα.

Ζητούμενο για όλους στον Πανιώνιο ήταν η ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, με «όχημα» τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των νέων παιδιών.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, για τον υγιή αθλητισμό που πάντοτε πρέσβευε ο Πανιώνιος, δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υπάρχουν επιχειρηματίες, δεν υπάρχουν μεγαλόσχημοι επενδυτές. Υπάρχουν μόνο η αγάπη για την ομάδα, το μεράκι των ανθρώπων των υποδομών, η αξιόπιστη και συνεπής στάση ενός ανθρώπου που προσέφερε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και πάνω απ’ όλα το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται Πανιώνιος. Ελπίζουμε σε ένα δυναμικό «παρών» της Πανιώνιας οικογένειας στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης

Ακαδημίες Πανιωνίου

Ηλίας Λιανός»        

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ