Η γκολάρα του Ταχτσίδη κι η αποθέωση! (video)

5 Οκτωβρίου 2014

Διπλά περήφανος θα πρέπει να αισθάνεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης . Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρήκε δίκτυα σε έναν ακόμα αγώνα χαρίζοντας τη νίκη στην Ελλάς Βερόνα με 1-0 επί της Κάλιαρι και... ανάγκασε τόσο τον προπονητή του όσο και τον αντίπαλο τεχνικό να τον αποθεώσουν. Βέβαια, ο προπονητής της Κάλιαρι, Ζντένεκ Ζέμαν, γνωρίζει πολύ καλά τον Ταχτσίδη από την κοινή θητεία τους στη Ρόμα .

«Έχω ήδη δύο (γέλια)», απάντησε ο Αντρέα Μαντορλίνι στην ερώτηση αν βλέπει τον Ταχτσίδη σαν παιδί του και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως τον εκτιμώ πολύ και το ξέρει. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις την εκτίμηση του προπονητή σου. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Σαν παίκτης είναι σταθερός, με πολύ καλά σωματικά στοιχεία και απλώς κάποιες φορές λίγο απρόσεκτος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, επέστρεψε στην ομάδα μετά από κάποια χρόνια περιπλάνησης σε άλλες ομάδες, αλλά πιστεύω πως εκεί ωρίμασε και τώρα εμείς απολαμβάνουμε τους καρπούς».

Από την πλευρά του ο Ζντένεκ Ζέμαν είπε: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αλλά όχι για μας. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ και δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ