ΠΕΦΟ και Βετεράνοι ΟΣΦΠ για Μαρινάκη

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού όπως και η ΠΕΦΟ εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης και καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού σε στήριξη του προέδρου της ομάδας και στην ειρηνική εκδήλωση της Δευτέρας.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων:
«Η είδηση ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, συγκλονίζει τον Σύνδεσμό μας! Όπως και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την υγιή ελληνική κοινωνία. Και έγινε πρώτο θέμα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.
Αν είναι δυνατόν! Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα, εκτός από Πρόεδρος του Ολυμπιακού, και καμία σχέση με το σημείο στο οποίο έφτασε η Ελλάδα και που δίνει δουλειά και ψωμί σε τεράστιο αριθμό εργαζομένων, να απειλείται με δολοφονία!
Είναι όμως επίσης αδιανόητο, να έχει γίνει, από τότε σχεδόν που ανέλαβε τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος, στόχος διαφόρων κύκλων και Μέσων, με σχόλια που σκοπό έχουν να δημιουργείται αναταραχή στον Ολυμπιακό μας.
Ο Σύνδεσμός μας θα συμμετάσχει, όπως πάντα, σε κάθε ειρηνική εκδήλωση, όπως αυτή της Δευτέρας στο Φάληρο, για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας, από επιθέσεις που μόνο στόχο έχουν την απομάκρυνσή του από το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».
Η ανακοίνωση της ΠΕΦΟ:
«Προς τους πιστούς του Θρύλου των Πανελλήνων
Αγαπητοί ομοϊδεάτες,
Βεβαίως διαχρονικά ο Ολυμπιακός, ως παντού και πάντοτε πρώτος, αποτέλεσε αντικείμενο φθόνου και μίσους, φαινόμενα σαφέστατα ανταποκρινόμενα στην ελληνική νοοτροπία.
Ωστόσο, το επίπεδο στο οποίο κατήλθε, επί σειρά ετών, αυτή η χολερική έφοδος κατά της αίγλης, της λάμψης, της ακτινοβολίας και του Ιμαλαϊακού αναστήματος του Θρύλου των απανταχού γης Πανελλήνων, δεν έχει προηγούμενο.
Και δεν θα μπορούσε να γνωρίσει μεγαλύτερη αθλιότητα. Με συνέπεια να έχουν πλέον εξαντληθεί και τα έσχατα όρια ανοχής αντοχής και ανεκτικότητας. Σήμανε ήδη η ώρα της έμπρακτης, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των νόμων και της εντιμότητας, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Ως εδώ και μη παρέκει! Όλοι οι υποκινητές της αναίσχυντης πολεμικής και των ποταπών επιθέσεων οφείλουν να γνωρίζουν, ότι ενιαίος, μονολιθικός και αδιαίρετος, βρίσκεται απέναντί τους ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Στη σχεδιαζόμενη για αύριο κινητοποίηση οφείλουν να δώσουν βροντερό (και πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας) το «ΠΑΡΩΝ» όλοι ανεξαίρετα οι πιστοί του Θρύλου. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον Ολυμπιακό, όσοι με τους «ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΥΣ» και τις άλλες αθλιότητές τους διέσυραν και διέφθειραν το ελληνικό ποδόσφαιρο!
ΤΟ ΔΣ της ΠΕΦΟ».

Σχετικά άρθρα