Νέο χτύπημα στον Ολυμπιακό :Ποιος κάθεται στον πάγκο;;

5 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ λόγο αποφάσισε ο Μίτσελ να καθίσει στον πάγκο ο Γάλλος αμυντικός!

 

Όταν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ερίκ Αμπιντάλ, ακόμα το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" δεν είχε διαμορφωθεί.

Ένας ερχόταν, άλλος έφευγε. Παρότι ήταν γνωστό ότι ο Μανωλάς δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, ήταν ακόμα στον Ολυμπιακό. Και ο προγραμματισμός γινόταν με βάση την παρουσία του. Τα ίδια και με τον Αβράμη.

Από τότε κύλησε νερό στο αυλάκι, τόσο ο Μανωλάς όσο και ο Αβράμης αποχώρησαν και ο Αμπιντάλ μαζί με τον Μποτία και τον Αυλωνίτη, είναι οι στόπερ που έχει πάνω τους το βάρος της αμυντικής γραμμής αυτή την περίοδο.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι τώρα που επιστρέφει ο Σιόβας! Ο Έλληνας άσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και, πλέον, είναι έτοιμος να πάρει ξανά θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού. Πότε στην άμυνα και πότε στα χαφ, ανάλογα με το τι θέλει ο Μίτσελ.

Ο Σιόβας αναμένεται να δώσει τις πρώτες ανάσες στον 35χρονο Αμπιντάλ, καθώς η επιστροφή του στο βασικό σχήμα θεωρείται από πολλούς δεδομένη. Εδώ, βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνεχίζει να αγωνίζεται ο Γάλλος άσος για λίγο ακόμα, ως αριστερός μπακ. Στη φυσική του θέση δηλαδή, με τον Μαζουάκου να πηγαίνει μπροστά του στην αριστερή πτέρυγα!

Ο Μίτσελ, πάντως, σκοπεύει να κάνει ειδική διαχείριση με την περίπτωση του Αμπιντάλ, είτε τώρα είτε στο άμεσο μέλλον, για να πάρει τις ανάσες που χρειάζεται ένας 35χρονος ποδοσφαιριστής. Και ο Σιόβας είναι που θα τον βοηθήσει σε αυτή τη διαχείριση...sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...