Μαρκόπουλος: «Ο κόσμος να κάνει υπομονή»

Σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο η άμυνα οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην νίκη επί του Ρεθύμνου στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», που φιλοξενήθηκε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ρεθύμνου για την πρόσκληση», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του «Δικέφαλου» και εξήγησε: «Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τουρνουά, που μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε σαν ομάδα».

«Είναι νωρίς ακόμη, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να δει την ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο», παρατήρησε ο Μαρκόπουλος και τόνισε: «Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, πιστεύω ότι ήμασταν πολύ δυνατοί στην άμυνα, δεν δώσαμε διαδρόμους στην αντίπαλη ομάδα, δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια κι έτσι πήραμε τη νίκη. Έχουμε επτά νέα παιδιά στην ομάδα, αυτό σημαίνει ότι θέλουμε σίγουρα χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα και να δούμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τον Μάιο θα είμαστε σε μία θέση μέσα στην πρώτη εξάδα για να παίξουμε στα πλέι οφ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα