Πρωταθλήτρια με θρίαμβο η Μάλμε (video&pics)

Σαμπάνιες για την Μάλμε στην Σουηδία, μετά από μεγάλο ματς και θρίαμβο στην Στοκχόλμη! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 εκτός έδρας με την ΑΪΚ, σε επεισοδιακό ματς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ και έτσι κατέκτησε τον τίτλο-2ος συνεχόμενος-τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η πρωτοπόρος του σουηδικού πρωταθλήματος έμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (3-2-0) και με την τρίτη σερί νίκη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής αύξησε τη διαφορά της στους 12 πόντους από τη δεύτερη Γκέτεμποργκ (ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Νόρκεπινγκ),

Η Μάλμε, που ήθελε και την ισοπαλία για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, έφτασε στη μεγάλη νίκη. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Θελίν (39′) και Έρικσον (51′), αλλά η ΑΪΚ ισοφάρισε είδε με Μπαουΐ στο 67’ και στο 85’.
Τότε, «μίλησε» όμως ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος σκόραρε στο 86’ και έτσι έδωσε πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση του τίτλου από την Μάλμε.
Η Μάλμε έπαιξε με τους: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Γιοχάνσον, Κονάτε, Ελάντερ, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ (70′ Θερν), Ρόσεμπεργκ, Έρικσον (77′ Κιμπίσκι), Θελίν (90’+2 Κρόον).

Σχετικά άρθρα