Αναζητείται… διάδοχη κατάσταση για τον Αλεξίου

6 Οκτωβρίου 2014

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αλέξη Αλεξίου στα κοινά της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και της ΚΑΕ ΑΕΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πει «αντίο» στους θεσμικούς του ρόλους, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτούς!

Λόγω της εκλογής του μαζί με τους Ανδρέα Δημητρέλος και Κώστα Νεστορίδη στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 14 Μαΐου 2013, στο 3μελές διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγούσε στις 7 Ιουνίου 2013 την εταιρεία στη λύση της, σύμφωνα με το νόμο δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται σε διοικήσεις ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ για τα επόμενα 10 χρόνια!

Επειδή κυκλοφόρησαν «διαρροές» σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αλεξίου φερόταν να εκπροσωπεί την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το pamesports.gr παρουσιάζει το ΦΕΚ το οποίο αποδεικνύει πως ο κ. Αλεξίου εκπροσωπούσε μόνο τους Supporters κάνοντας… «εξυπηρέτηση» στον Αβραάμ Κασνακίδη. Μοναδικός εκπρόσωπος της «Μάνας» ΑΕΚ σε εκείτο το Δ.Σ. ήταν ο θρυλικός «Νέστορας».

Ιδού τι ακριβώς αναφέρει το ΦΕΚ, το οποίο είναι ΝΟΜΟΣ και δεν επιδέχεται… παρανοήσεων:

«Την 30−10−2013 καταχωρίστηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο τα κατωτέρω στοιχεία της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - υπό εκκαθάριση» και αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου 330501000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57):

α) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 113679 η από 14−05−2013 απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της σύμφωνα με την οποία μετά την αποδοχή από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης των παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ. Νικόλαου Νοτιά, Βασιλείου Σίμου, Κωνσταντίνου Κοτσώνη και Ιωάννη Βερούτη−Γκιόκα, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

β) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 113681 το από 14−05−2013 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο, που εκλέχθηκε από την ανωτέρω Γενική Συνέλευση, συγκροτήθηκε σε σώμα και χορηγήθηκαν δικαιώματα εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας, ως εξής:

1.Δημητρέλος Ανδρέας του Χαράλαμπου και της Μαρίας, δικηγόρος ... (ακολουθούν στοιχεία προσωπικών δεδομένων)... Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

2.Νεστορίδης Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Κυριακής.. (ακολουθούν στοιχεία προσωπικών δεδομένων)... Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του Αθλητικού Σωματείου «ΑΕΚ».

3.Αλέξανδρος Αλεξίου του Ιορδάνη και της Ειρήνης, δικηγόρος...(ακολουθούν στοιχεία προσωπικών δεδομένων)... Μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Supporters Club.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε μέχρι την επόμενη τακτική ή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ήτοι μέχρι την 07−06−2013.».

Το… τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το λάθος δεν το έκαναν ένας, δύο αλλά τρεις νομικοί! Ο προαναφερόμενος, ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Χάρης Γρηγορίου. Ο Αλεξίου μάλιστα φερόταν χθες να απειλούσε με μηνύσεις κατά… παντός υπευθύνου!

Το πλέον σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ούτε με την εκκαθάριση, ούτε με τα όσα ακολούθησαν στη δημιουργία της ΠΑΕ. Θέμα ποινής στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ και την Ερασιτεχνική δεν υφίσταται και απλά ο κ. Αλεξίου θα κηρυχθεί έκπτωτος από τα αξιώματά του… Μικρό το κακό…

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ