Πλήρης φάκελος Γιούβε σε Μίτσελ

Κατασκοπεία Γιουβέντους περιλάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα του Μίτσελ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να παρακολουθεί τηλεοπτικώς το ντέρμπι με την Ρόμα, αλλά και να περιμένει την πλήρη ανάλυση του συνεργάτη του που ήτανσ το Τορίνο και παρακολούθησε διά ζώσης την προσεχή αντίπαλο των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Στον Ολυμπιακό είδαν τα γνωστά προτερήματα της Γιούβε, δηλαδή την ποιότητα σε κέντρο και επίθεση, το ασφυκτικό πρέσινγκ, την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, τη φόρμα του Τέβες, τη δύναμη στα μαρκαρίσματα, το… σπρώξιμο από τη διαιτησία κλπ. 
 
Παρατήρησε, πάντως, και αμυντικά κενά ειδικά στις κόντρες του αντίπαλου, τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τόσο στο Φάληρο όσο και στο Juventus Stadium, για να πάρει βαθμούς που χρειάζεται ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στους 16 και να σιγουρέψει την τρίτη θέση του ομίλου. Η Γιούβε που δεν θα έχει στο Καραϊσκάκη δύο σημαντικά στελέχη της στην άμυνα, τον Κάσερες και τον Μπαρτσάλι. 
 
Σήμερα οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις αλλά χωρίς τους πολλούς Έλληνες και ξένους διεθνείς, ενώ όλη η Ολυμπιακή οικογένεια προετοιμάζεται για τη βραδινή συγκέντρωση υποστήριξης στην περιπέτεια των τελευταίων ημερών για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με ειρηνίκη αντίδραση στο Φάληρο για τη στοχοποίηση που υφίσταται ο πρόεδρος του συλλόγου. 

Σχετικά άρθρα