Σεφ σκότωσε, τεμάχισε, μαγείρεψε κι έφαγε την τρανσέξουαλ φίλη του

6 Οκτωβρίου 2014

Συγκλονισμένη είναι η αυστραλιανή κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα κανιβαλισμού στο προάστιο Teneriffe στο Κουίνσαλντ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Courier Mail, η Mayang Prasetyo, που θεωρείται πως είναι τρανσέξουαλ πόρνη, δολοφονήθηκε άγρια, τεμαχίστηκε και τα μέλη της μαγειρεύτηκαν από τον 28χρονο φίλο της Marcus Peter Volke ο οποίος εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοια ως σεφ. Μάλιστα στη συνέχεια, προκειμένου ο σύγχρονος κανίβαλος να γλιτώσει τη σύλληψη έκοψε το λαιμό του και πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Η αστυνομία ανακάλυψε υπολείμματα από το πτώμα της Prasetyo, η οποία είχε καταγωγή από την Ινδονησία, σε κατσαρόλα το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο επίσημα δεν έχει επιβεβαιώσει τον κανιβαλισμό.
Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει στο διαμέρισμα έπειτα από καταγγελίες γειτόνων πως αναδυόταν μια άσχημη μυρωδιά. Ο Volke φέρεται να πήδηξε στο κενό όταν έφτασε η αστυνομία στο κτίριο. Το πτώμα του ανακαλύφθηκε λίγο μετά στο πεζοδρόμιο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει σαφής πληροφόρηση για την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας της Mayang Prasetyo, ενώ γείτονες που μίλησαν στην Courier Mail ανέφεραν ότι άκουσαν φωνές που παρέπεμπαν σε καβγά περίπου πριν από μία εβδομάδα, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν δύσωσμη στο μπλοκ από την Πέμπτη.
Το αυστραλιανό Channel 10, αναφέρει ότι υπολείμματα από τη σορό της Mayang Prasetyo έχουν βρεθεί και σε σακούλες σκουπιδιών στους κάδους γύρω από την πολυκατοικία.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ