Σκόνδρας: «Να πάρω μία ευκαιρία»

Μπορεί ο Γιάννης Σκόνδρας να μην είχε στο μυαλό την κλήση στην Εθνική ομάδα ωστόσο δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός αυτό.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για την πρόκληση της κλήσης στην Εθνική, για τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά:

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είναι πολύ καλό για μένα που κλήθηκα στην Εθνική. Ελπίζω να αποδείξω στον προπονητή ότι αξίζω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στο μυαλό μου την κλήση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Σε αυτή τη φάση θέλω να είμαι καλός στις προπονήσεις και να πάρω μία ευκαιρία».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Δουλεύω σκληρά, και πέρσι δούλευα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ, πέρσι ίσως έκανα κάποια λάθη. Πρέπει να βελτιώνομαι συνέχεια και να μην κάνω ξανά τα λάθη που έκανα πέρσι».

Για τον ρόλο που είχε ο Αναστασιάδης στην βελτίωσή του: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο, με βοήθησε πολύ. Δείχνει ότι μου έχει εμπιστοσύνη, καταλαβαίνω τι μου ζητάει να κάνω στο γήπεδο. Δεν με ενοχλεί που παίζω και δεξιά και στο κέντρο της άμυνας, θα αγωνιστώ όπου ζητήσει ο προπονητής. Θα δώσω το 100% ακόμη και σε μία θέση που δεν γνωρίζω».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και νομίζω ότι αξίζει να είναι στην Εθνική και να πάρει την ευκαιρία του».

Για τα δύο πρόσωπα που έχει ο ΠΑΟΚ, άλλο στο πρωτάθλημα και άλλο σε Κύπελλο και Europa League: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, αυτά συμβαίνουν με όλες τις ομάδες . Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα και να κοιτάμε ξεχωριστά όλα τα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα, κόσμο και καλό προπονητή και προχωράμε μπροστά».

Σχετικά άρθρα