Μαρτίνο: «Θέμα χρόνου η κλήση στον Τέβες»

Για τον Κάρλος Τέβες και το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής μίλησε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της «αλμπισελέστε», Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, αναφέροντας πως είναι θέμα χρόνο ο διεθνής άσος της Γιουβέντους να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο!

Ο Μαρτίνο αναφέρθηκε στον Κάρλος Τέβες με αφορμή τις τελευταίες κλήσεις του, στις οποίες δεν είχε συμπεριλάβει τον 30άχρονο επιθετικό της πρωταθλήτριας Ιταλίας για τους διεθνείς αγώνες του Οκτωβρίου, παρατείνοντας την τριετή απουσία του ποδοσφαιριστή από τη διεθνή σκηνή.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία «πιθανότατα» θα καλέσει τον Τέβες σύντομα, επανέλαβε ότι αυτή είναι η πρόθεσή του.

«Η κλήση του είναι μόνο θέμα χρόνου», δήλωσε την Δευτέρα ο Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport».
«Μπορεί να είναι στο επόμενο παιχνίδι ή το Μάρτιο. Οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους παίκτες, αν το αξίζουν, αλλά εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνο.

«Τέβες, Ικάρντι, Αγκουέρο και Ιγκουαΐν είναι τέσσερις σέντερ φορ, οπότε είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να βρεθούν όλοι μαζί σε έναν αγώνα» πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το μόνιμο πρόβλημα του προπονητή, όταν αυτός καλείται να επιλέξει πολλών ισάξιων παικτών!

 

 

Σχετικά άρθρα