Σοκ με Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ

Με πατερίτσες αποχώρησε από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”, απαρηγόρητος, ο Καρλάο, ο οποίος τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στο κέντρο στο 47’ στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Οθέλλο και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ελπίζουν να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου ευοίωνες για τον 29άχρονο κεντρικό αμυντικό!

Στο 47′ γύρισε το πόδι του Καρλάο σε φάουλ του Βέρα, και ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο διαιτητής καθυστέρησε χαρακτηριστικά να δώσει εντολή στο ιατρικό επιτελείο να μπει στον αγωνιστικό χώρο, μολονότι ο Μοράις και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Καρλάο αντιλήφθηκαν εξ’ αρχής τη σοβαρότητα της κατάστασης και έκαναν νοήματα για να μπει το ιατρικό τιμ στο γήπεδο.

Ο Καρλάο δεν μπόρεσε να σηκωθεί και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. Αποχώρησε από το γήπεδο, μετά από το τέλος του αγώνα, με πατερίτσες, καθώς του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” ελπίζουν να αποφευχθούν τα χειρότερα (π.χ. ρήξη χιαστών που σημαίνει εξάμηνη απουσία), αλλά οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές. Τα νεότερα μετά τις εξετάσεις αυτή την Τρίτη.

Στο μεταξύ το πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι τεράστιο, αφού θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει το παιχνίδι και ο Τάσος Παπάζογλου . Ο Ελλαδίτης αμυντικός, ο οποίος έχει δείξει ότι αποτελεί αξιόπιστη λύση στο κέντρο άμυνας, αναμένεται να χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ακόμη και ο αγώνας με την Παρί είναι σε δύο εβδομάδες…

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα