Κορυδαλλός: Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε ο Σταμπούλος

7 Οκτωβρίου 2014

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από τα ξημερώματα ο συλληφθείς για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνης Σταμπούλος, διαμαρτυρόμενος από το Τμήμα Μεταγωγών για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού. 

Με νέα δήλωση μέσα από τα κρατητήρια του Μεταγωγών που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Αντώνης Σταμπούλος, φερόμενο μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», αναφέρει ότι πρόχωρα σε απεργία πείνας και δίψας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταγωγή του και αρνείται να μεταβεί σε οποιαδήποτε άλλη φυλακή πέρα του Κορυδαλλού.  

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

«Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους» αναφέρει.
«Και γι’ αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο. Δηλώνω λοιπόν ότι  από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι  προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο  σηκωτό» σημειώνει.

Επιτίθεται, τέλος, στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας που, όπως τονίζει, καλλιεργούν και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με τη σύλληψή του και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η μεταγωγή του Αντώνη Σταμπούλου, μετά την απόφαση προφυλάκισής του στο Κατάστημα Κράτησης της Θεσσαλίας.

Παρά το γεγονός ότι ο 31χρονος το πρωί έστειλε ένα κείμενο σε ιστότοπο του Αντιεξουσιαστικού χώρου στο οποίο έλεγε ότι θα κάνει απεργία πείνας και δίψας εάν δεν μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία μεταφέρεται στη Λάρισα, προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με άλλους κατάδικους για συναφή αδικήματα (τρομοκρατίας) παλαιότερων ή νεότερων οργανώσεων ένοπλης βίας που είναι έγκλειστοι του Κορυδαλλού. 

 

Kontranews.gr Star.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ