Ζούρος τέλος πριν αρχίσει στον Πανιώνιο

7 Οκτωβρίου 2014

Ο Ηλίας Ζούρος πριν καλά καλά καθίσει στον πάγκο του Πανιώνιου αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως οι άνθρωποι της ομάδας μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 προσέγγισαν τον ίδιο και αφού του ανέλυσαν το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα, του ζήτησαν να αναλάβει αφιλοκερδώς.

Ο Ζούρος, στη δήλωση του, εξηγεί πως δεν μπορεί να προσφέρει λόγω υποχρεώσεων που έχει και εύχεται στον Πανιώνιο καλή τύχη.

Η δήλωση του Ηλία Ζούρου:

«Από την στιγμή που ο Πανιώνιος εξασφάλισε την παραμονή του, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πολύ δύσκολο “έργο” της διοίκησης της ομάδας, με προσέγγισαν και μου ανέλυσαν ένα πολύ αξιόλογο πλάνο, μέσα στο οποίο εθελοντικά και αφιλοκερδώς θα βοηθούσα την προσπάθεια τους.

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς οι υποχρεώσεις μου ακόμα και τώρα που δεν βρίσκομαι στον πάγκο κάποιου συλλόγου, είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα για να είμαι συνεπής απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και απέναντι στον εαυτό μου, ως επαγγελματίας προπονητής.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ κάθε τύχη, στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία του Πανιωνίου.

Ηλίας Ζούρος».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Τα νέα της ημέρας
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!