Δέδας: «Νίκη επί του ΚΑΟΔ για να πάμε ψηλά»

«Υπάρχουν πιθανότητες να φτάσουμε ψηλά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ», επισήμανε ο Γιώργος Δέδας για την αυριανή (8/10, 7 μ.μ.) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», με την οποία αρχίζει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς και είναι ένας αγώνας νοκ άουτ, οπότε αυτά και μόνο τα στοιχεία καθιστούν τον αγώνα πολύ ιδιαίτερο», σχολίασε ο 34χρόνος φόργουορντ στην ιστοσελίδα του «Δικέφαλου» (paokbc.gr) και επισήμανε: «Οι ομάδες είναι λογικό αυτή την εποχή να μην είναι έτοιμες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και να μειώσουμε τα λάθη μας. Φυσικά και θα πάμε να κερδίσουμε, γιατί ένας αγώνας Κυπέλλου και νοκ άουτ, είναι ένα επιπλέον κίνητρο, ακόμη κι από το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν τα πήγαμε καλά στο θεσμό και θέλουμε να είναι διαφορετική η κατάσταση φέτος, αλλά και από την προοπτική που υπάρχει σύμφωνα και με το πρόγραμμα των αγώνων».

«Υπάρχουν πιθανότητες να φτάσουμε ψηλά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, για να μπορέσουμε ξανά από το βράδυ της Τετάρτης αυτή την συζήτηση», τόνισε ο Δέδας και σημείωσε: «Ξεκινά μία νέα σεζόν, θέλω να είμαστε υγιείς, να αρχίσουμε με νίκη και την σχέση που αναπτύξαμε με τον κόσμο, προς το τέλος της περσινής σεζόν, να την έχουμε φέτος από την αρχή».

«Ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν νέο προπονητή, με καλές ιδέες για το μπάσκετ», παρατήρησε ο 34χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να κερδίσουν. Είδαμε κάποια πράγματα, αυτή την εποχή δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε στον τρόπο παιχνιδιού τους».

Σχετικά άρθρα