Δέλλας: «Σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ παρουσίασε το καλό της πρόσωπο στην Κατερίνη, πέτυχε μία άνετη νίκη και σε γενικές γραμμές ικανοποίησε τόσο τον προπονητή της, όσο και τον κόσμο της. Ωστόσο τα ψέματα… τελείωσαν, την Κυριακή ξεκινάει ο «μαραθώνιος» της Football League και για αυτό το λόγο ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να στρέψει εκεί την προσοχή όλων.

«Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και καλή κυκλοφορία και στα δυο ημίχρονα. Βγάλαμε αρκετές ευκαιρίες και Βάλαμε και τρια γκολ. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα», είπε αρχικά ο 38χρονος προπονητής για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Σημασία έχει το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας και πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε. Άσχετα αν δοκιμάσαμε σήμερα μερικά πράγματα».

– Μείνατε ικανοποιημένος από τον αντί – Μάνταλο;

«Δεν υπάρχει για μένα αντι – Μάνταλος. Υπάρχει η ομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Και είναι σημαντικό, όποιος παίκτης μπαίνει για να παίξει, να μην φαίνεται η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού συνολικά της ομάδας».

– Υπάρχει κάτι που έγινε λάθος σήμερα και θα πρέπει να διορθωθεί μέχρι και την Κυριακή;

«Θα το συζητήσουμε, θα δούμε το βίντεο και θα δούμε τι λάθη έγιναν. Το πιο σημαντικό είναι ότι κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και στα δυο ημίχρονα. Έγιναν φάσεις και ήρθαν και τα γκολ. Ίσως να πρέπει να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στην αποτελεσματικότητα μας».

– Από τα παιδιά που είναι τραυματίες, ποιοι έχουν ελπίδες να είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής;

«Θα μιλήσουμε με το ιατρικό επιτελείο και θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να τους έχω όλους έτοιμους, όλοι να ετοιμοπόλεμοι γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστούν όλοι. Είναι μεγάλη η σεζόν».

– Υπάρχει κούραση στην ομάδα από τα πολλά φιλικά;

«Όχι, αυτό δεν υπάρχει. Η γενική κατάσταση με τους σχεδόν τρεις μήνες προετοιμασίας που προέκυψαν, είναι λίγο επιβαρυντική. Τώρα που αρχίζει το πρωτάθλημα το σημαντικό είναι να είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν είναι ένα ματς το πρωτάθλημα. Είναι μαραθώνιος».

– Τον Ντούνη θα τον ξαναδούμε σέντερ φορ;

«Όλα θέλετε να τα μάθετε σήμερα; Δεν γίνεται».

Σχετικά άρθρα