Ο ΠΑΟΚ «τιτίβισε» 3/12 το ντέρμπι

 
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στα γραφεία της Superleague για να αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική που αναβλήθηκε με εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το twitter ενημέρωσε πως η πιο πιθανή ημερομηνία για να διεξαχθεί είναι η 3η Δεκεμβρίου με μεταβολή της ημερομηνίας της τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου.
Στις 03.12 θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα η 6η αγωνιστική της #SuperLeague με μεταβολή της ημερομηνίας τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου. 

Στις 03.12 θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα η 6η αγωνιστική της #SuperLeague με μεταβολή της ημερομηνίας τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου

— PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ. (@PAOK_FC) October 8, 2014
Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση αυτή πέρασε με ψήφους 14 υπέρ και 4 κατά. Οι τέσσερις που καταψήφισαν ήταν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος. Aναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας. 
Από πλευρά ΠΑΕ Ολυμπιακός παρίσταται ο αντιπρόεδρος Γιάννης Βρέντζος, για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος και για τον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας. 
 
 

Σχετικά άρθρα