Η απόφαση για Πουλίδο!

8 Οκτωβρίου 2014
Εντός των προσεχών ημερών θα καθοριστεί το μέλλον του Άλαν Πουλίδο με τους Μεξικανούς να μεταδίδουν πως ο Πιέρ Ισά ανέλαβε να επισπεύσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.
 
Ζήτημα ημερών θα είναι -όπως μεταδίδουν τα μεξικανικά ΜΜΕ- να προκύψει η τελική απόφαση για τον Πουλίδο που ανυπομονεί για την ελευθέρας του προκειμένου να μπορέσει να κλείσει στον Ολυμπιακό.
 
Η επιτροπή επίλυσης διαφορών της μεξικανικής Ομοσπονδίας πρόκειται να βάλει ένα τέλος σε ένα σίριαλ πολλών μηνών. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει η πλευρά του παίκτη πως θα συμβεί.
 
Κατά τα άλλα όμως στο Μεξικό σημειώνουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", πως ο Πιέρ Ισά έχει αποκτήσει ρόλο-κλειδί στην υπόθεση.
 
Με αφορμή και την πρόσφατη διαρροή για ταξίδι του Ισά στο εξωτερικό τονίστηκε πως ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιφορτίστηκε με την περίπτωση του Πουλίδο ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι πρέπουσες διαδικασίες και να πιάσει νωρίτερα Λιμάνι ο Μεξικανός διεθνής κυνηγός.
 
Στον Ολυμπιακό εξάλλου -όπως προκύπτει- συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Άλαν Πουλίδο, τον οποίο θεωρούν ακόμα έναν πολύ καλό φορ που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ