Φαλκάο: «Για χρόνια στη Γιουνάιτεντ»

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας για το μέλλον της καριέρα του. Ο Κολομβιανός άσος δήλωσε ευγνώμων στους «κόκκινους διαβόλους» που πίστεψαν σ’ αυτόν. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής επιθετικός παίζει δανεικός στην αγγλική ομάδα από την Μονακό, αλλά πλέον νιώθει καλά. Ξεκίνησε άλλωστε να σκοράρει με την αγγλική ομάδα (κόντρα στην Έβερτον πέτυχε και το πρώτο του τέρμα), αφήνοντας… πίσω του και τον σοβαρό τραυματισμό, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον εμπιστεύεται…

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που ρίσκαρε με την απόκτησή μου όταν ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Ήταν μια άσχημη χρονιά για εμένα και όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσα έγιναν με τον τραυματισμό μου με επηρέασαν, αλλά με βοήθησαν κιόλας να ωριμάσω σαν άνθρωπος. Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο για να είμαι εντάξει, αλλά νιώθω άνετα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Στη συνέχεια για τα μέλλον του και τα σχέδια που κάνει για την καριέρα του δήλωσε: «Όταν σκέφτομαι το μέλλον και κάνω τα σχέδιά μου βλέπω ότι θέλω να μείνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά άρθρα