Σύσκεψη για την εκκαθάριση στον Αρη

9 Οκτωβρίου 2014

Ευρεία σύσκεψη απόψε στον Άρη προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ανθρώπων του ΑΣ, της ΚΜΑ, της  ΠΑΕ και του εκπρόσωπου ή του ίδιου του Γιώργου  Γαλανού, ο οποίος ρύθμισε χθες το πρωί διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν στους δύο εκκαθαριστές, Λάκη Κλεώπα και Αντώνης Σενέμη. Μάλιστα και οι δύο θα παραβρεθούν στην αποψινή συνάντηση για να πάρουν και τυπικά το «χρίσμα», ενώ ο κ. Κλεώπας, όντας προσωρινός πρόεδρος στην ΠΑΕ, θα ρυθμίσει από σήμερα τις εκκρεμότητες της εταιρίες ενόψει της 3ης Νοεμβρίου (ΙΚΑ, απολύσεις υπαλλήλων κ.α). Από ‘κει και πέρα, στην αποψινή συνάντηση αναμένεται να αποφασιστεί ποιος δικηγόρος θα αναλάβει να τρέξει το δύσκολο κομμάτι της εκκαθάρισης, αλλά και ποιος θα είναι ο λογιστής. Αμφότεροι θα είναι, πιθανότατα, επιλογής Γαλανού, αφού αυτός έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει το εγχείρημα και θα πληρώσει τα έξοδα.
Σε ότι αφορά τον νομικό, μάλλον θα το αναλάβει ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, πλαισιωμένος ίσως και από κάποιους νομικούς του Άρη.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...