Αποθέωσε Πανιώνιο ο Βετούλας

Ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη-πρόκριση, αποθέωσε τον Πανιώνιο για την προσπάθεια που έκανε στην δύσκολη περίοδο την οποία διανύει.

Αναλυτικα:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Από εκεί και πέρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στα παιδιά του Πανιωνίου για την προσπάθεια που έκαναν. Στάθηκαν σαν πραγματικά παλικάρια. Τα εύσημα τα αξίζει πρώτα ο κόουτς Δεγαΐτας και μετά όλοι οι άλλοι. Το μπάσκετ χρειάζεται τον Πανιώνιο που είναι μία ομάδα με ιστορία κι ελπίζω να βρει τον δρόμο του και να φτάσει εκεί που αξίζει. Σήμερα ο Πανιώνιος έπαιξε με νέα παιδιά, εμείς παίξαμε με τέσσερις Αμερικάνους. Τα δικά μας νέα παιδιά δεν έπαιξαν τελικά. Είδα παιδιά σήμερα που έχουν ταλέντο, έχουν ενθουσιασμό, παίζουν δυνατά και θα μπορούσαν να παίξουν Α1», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Για την πρόκριση του Απόλλωνα στον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στα τεχνικά γιατί αυτά θα τα πούμε με τα παιδιά. Είναι επιτυχία για μία ομάδα επαρχιακή όπως ο Απόλλωνας να βρίσκεται στους 4».

Σχετικά άρθρα