«Έχουμε καρδιά πρωταθλητή»

«Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά πρωταθλητή και ότι όποιος φοράει αυτή την φανέλα μπαίνει στο γήπεδο για να νικήσει», τόνισε ο Νίκος Παππάς, από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού.
«Έγινε ένα συγκλονιστικό ματς με ωραίο θέαμα», ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώτου σκόρερ των «πρασίνων», ο οποίος επισήμανε: «Μείναμε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι όταν ξέφυγε ο Ολυμπιακός και νικήσαμε όπως νικήσαμε. Μην κρυβόμαστε ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες και προπονητές, είχε παίξει ωραίο μπάσκετ στα φιλικά. Εμείς είχαμε απουσίες, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία και τα αδύνατα σημεία του αντίπαλου. Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά πρωταθλητή. Όποιος φοράει αυτή την φανέλα μπαίνει στο γήπεδο για να νικήσει. Είχαμε, επίσης, σωστή καθοδήγηση».
Σε ερώτηση εάν οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ήταν ικανοποιημένοι εάν είχαν χάσει λόγω των απουσιών και της προσπάθειας που έκαναν στον αγώνα, ο Παππάς απάντησε: «Ικανοποίηση μετά από ήττα δεν υπάρχει. Όταν φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού μπαίνεις μέσα για να νικήσεις. Κανείς δεν θα χαμογελούσε αν φεύγαμε από το γήπεδο ηττημένοι. Πρέπει να τονίσουμε και την βοήθεια που μας έδωσαν οι έμπειροι παίκτες: Ο Μήτσος (σ.σ. Διαμαντίδης) έβαλε το κρίσιμο τρίποντο και πήρε την σωστή απόφαση στο τέλος».

 
 

Σχετικά άρθρα